Feestelijke aftrap 'Sociale Relaties & ICT'

​Agelopen vrijdag vond de aftrap plaats van het onderzoeksproject 'Sociale Relaties & ICT' en wat was het leuk!


Agelopen vrijdag vond de aftrap plaats van het onderzoeksproject 'Sociale Relaties & ICT' en wat was het leuk! Zo'n 50 geïnteresseerden reisden af naar Ons Tweede Thuis in Aalsmeer, waar de aftrap plaats vond. Cliënten, ouders en begeleiders van onder andere Ons Tweede Thuis, Bartiméus en ASVZ waren aanwezig om mee te denken over het onderzoek.

Alle aanwezigen luisterden naar presentaties van de onderzoekers en mochten daarna meedenken over de onderzoeken. "Ik vond het wel een beetje spannend om tegen andere mensen over mijn beperking te praten, maar ik vond echt ontzettend leuk om mee te mogen denken. Ik voel me echt vereerd!" zegt één van de clienten van ASVZ.


Laatste nieuws