Kom naar de NetWerk middag!

Vrijdagmiddag 10 november organiseren we een zogenaamde 'NetWerk Middag' voor iedereen die graag mee wil denken met onze onderzoeken.


Vrijdagmiddag 10 november organiseren we een zogenaamde 'NetWerk Middag' voor iedereen die geïnteresseerd is in ons onderzoeksproject. Tijdens de NetWerk Middag zullen we je informeren over de stand van zaken en willen we je vragen om actief mee te denken met onze onderzoeken. Heb je een verstandelijke beperking? Heb je een kind met een verstandelijke beperking? Werk je in de zorg? Ben je betrokken bij anderen met een verstandelijke beperking? Denk dan met ons mee! Kom vrijdag 10 november naar de NetWerk middag!

Inmiddels zijn onze drie onderzoeken van start gegaan. We willen je graag op de hoogte brengen van de stand van zaken aan de hand van een presentatie en workshops. De workshops zullen gaan over de drie onderzoeken. Tijdens de NetWerk middag leer je meer over het onderzoeksproject, de stand van zaken, de onderzoekers en samenwerkende partijen. Vervolgens willen we je ook vragen om mee te denken met onze onderzoeken. Wat kunnen we verbeteren? Hoe kunnen we ons project het beste verder ontwikkelen? We sluiten af met een borrel waarbij we elkaar kunnen ontmoeten.

Datum: vrijdag 10 november 2017
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Bartiméus, De Kapel, Oude Arnhemse Bovenweg 3, Doorn
Kijk op www.bartimeus.nl/doorn voor een routebeschrijving

Kom jij ook? Meld je aan via info@socialerelatiesenict.nl