Interessante & gezellige NetWerk Middag!


Op vrijdag 10 november organiseerden we een zogenaamde NetWerk Middag voor iedereen die geïnteresseerd is in ons onderzoeksproject. Het was een ontzettend interessante middag! Verschillende mensen kwamen naar Bartiméus in Doorn om met ons mee te denken over onze onderzoeken.

Allereerst gaven alle leden van de onderzoeksgroep een presentatie over de stand van zaken. Hoe ver staat het nu met het onderzoek, de serious game, de checklist en de app? En hoe gaat het nu verder? En om die laatste vraag te beantwoorden hadden we de hulp van de gasten hard nodig. In verschillende workshops werd nagedacht over de verdere gang van zaken. Zo werd er met Suze nagedacht over de verhaallijn van de serious game en met Evelien over de werving van ouders voor het onderzoek. Ook Hanna gaf een workshop, waarbij er werd nagedacht over de nieuwe checklist 'Aansluiten & Stimuleren'.

Aan het einde werd de middag afgesloten met een gezellige borrel. Het was dus niet alleen heel erg interessant, maar ook gezellig. Bedankt aan iedereen die aanwezig was! In het nieuwe jaar zullen we zeker weer een NetWerk Middag organiseren, dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven!