Uitnodiging: NetWerkochtend 6 april

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen van ons onderzoek? Lijkt het je leuk om mee te denken met de onderzoeken? Kom dan naar de NetWerkochtend in Amsterdam op vrijdag 6 april.


Vrijdagochtend 6 april organiseren we een zogenaamde 'NetWerkochtend' voor iedereen die geïnteresseerd is in ons onderzoeksproject. Tijdens de NetWerkochtend zullen we je informeren over de stand van zaken. Daarnaast willen we je vragen om actief mee te denken met onze onderzoeken. Iedereen is welkom: onderzoekers, co-onderzoekers, begeleiders, cliënten, zorgprofessionals etc.

De afgelopen NetWerkdagen waren altijd een groot succes. Het belooft in ieder geval interessant en gezellig te worden. We zullen je informeren over de laatste ontwikkelingen van onze drie onderzoeksprojecten. Vervolgens zullen we in groepjes uit elkaar gaan. Je kunt kiezen met welk onderzoek je mee wilt denken. Je gaat dus ook echt actief aan de slag! We sluiten af met een gratis lunch.

Datum: Vrijdag 6 april 2018
Tijd: 10.00 - 13.00 uur
Locatie: Cordaan 'Van Limmikhof, de Keizerszaal',  Nieuwe Keizersgracht 1A, Amsterdam
Prijs: gratis

Kom jij ook? Meld je aan via info@socialerelatiesenict.nl.