Deelname Sociale relaties & ICT en EMB & ICT aan e-healthweek

We doen mee aan de E-healthweek 2019!


We doen mee aan de E-healthweek 2019!

Van 21 t/m 26 januari vindt voor de 3e keer de e-health week plaats: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Het doel van de week is om zoveel mogelijk mensen met e-health in contact te brengen en hen de mogelijkheden te laten ervaren. Wij willen mensen graag ICT-toepassingen in de gehandicaptenzorg laten ontdekken, door een inloopochtend te organiseren op 25 januari ...van 9.00 uur tot 13.00 uur op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierbij kunnen geïnteresseerden iets te weten komen over de Serious Game 'Jij&Ik', de Hi Sense App, de 'Aansluiten & Stimuleren'-App, de Slimme Sok en Robotje Bart. Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt u aanmelden via info@socialerelatiesenict.nl of kijk op de website https://ehealthweek.net/…/ontdek-ict-toepassingen-in-de-geh…

Wellicht zien we u volgende week!