Deelnemers gezocht voor extra onderzoek naar de serious game ‘jij & ik’!

Enthousiaste deelnemers en hun begeleiders gezocht voor het onderzoek naar het gezamenlijk spelen van de serious game ‘jij & ik’.


Je hebt misschien wel gehoord van de serious game ‘jij & ik’. Dat is een computerspel voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking (18+, IQ 50 - 85). Het computerspel leert je om gevoelens en gedachten van jezelf en anderen beter te begrijpen (beter mentaliseren) en beter met stress om te gaan.

Ongeveer 2 jaar geleden hebben we onderzoek gedaan naar het effect van het computerspel. Nu willen we graag nog meer weten over de effectiviteit van het spel! Daarom starten we een korte extra onderzoek. Voor dit onderzoek zoeken we 86 deelnemers (volwassenen met een licht verstandelijke beperking) en hun begeleider die gezamenlijk de serious game ‘jij & ik’ willen spelen. Als jullie meedoen, zal een onderzoeker contact opnemen om in totaal drie vragenlijsten met de deelnemer af te nemen. Tussendoor willen we jullie vragen twee geluidsopnames te maken terwijl jullie gezamenlijk het computerspel spelen.

Geïnteresseerd? En heb je nog vragen?

Neem contact op met onderzoeker Suzanne Derks via info@socialerelatiesenict.nl

Of kijk verder op deze website www.socialerelatiesenict.nl voor meer informatie en aanmelden.

Wees er snel bij want wanneer we 86 enthousiaste begeleider-deelnemer koppels hebben, stopt de werving.

NB: We houden altijd rekening met de gevolgen van de maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus. Onze onderzoekers werken altijd conform de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Ben je geïnteresseerd maar heb je vragen hieromtrent? Neem dan contact op via info@socialerelatiesenict.nl Onderzoeker Suzanne bespreekt graag wat mogelijk en haalbaar is.