Fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Fijne feestdagen en een gelukkig 2022 namens alle collega's van de Academische Werkplaats Bartiméus - VU, Sociale Relaties & ICT en EMB & ICT!


Voor PDF versie klik hier

Beste collega,  Dank voor de samenwerking en alle betrokkenheid bij al onze projecten dit afgelopen jaar!  De COVID-19 pandemie overheerste ook dit hele jaar, maar met een afwisseling van versoepelingen en dan weer strengere maatregelen hebben we toch een jaar gehad met prachtige hoogtepunten. Zo hebben we 2 succesvolle netwerkbijeenkomsten georganiseerd, hebben we waardevolle bijdragen geleverd aan een aantal congressen (o.a. IASSIDD en EAMHID), is er een start gemaakt met het maken van de Serious Game “De Broedels” voor broertjes en zusjes van kinderen met een visuele, verstandelijke of visuele-en-verstandelijke beperking, is het project van de Barti-mat met goed gevolg afgerond, zijn er mooie artikelen geschreven, ingediend en gepubliceerd en is in de Bartiméus-reeks het fraaie boekwerkje “Gehechtheidstherapie” uitgegeven. Ook in 2022 hopen we op vruchtbare samenwerkingen tussen onderzoekers, co-onderzoekers,  studenten, begeleiders en ouders!  Namens iedereen van de Academische Werkplaats Bartiméus – VU, Sociale Relaties & ICT en  EMB & ICT hele fijne feestdagen toegewenst en een sociaal, gezond en goed 2022!